SEE 2022-2023

Titlu: Continuous Flow Interchange of Communication and Knowledge in Biomedical University Research – FLOW

Cod proiect: 21–COP–0034

Parteneri: Universitatea de Medicina si Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca (UMF Cluj), Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj-Napoca, University of Iceland din Reykjavik, Islanda si University of Oslo, Norvegia

Proiect finantat din Granturile SEE si Norvegiene.

Detalii despre SEE

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca desfășoară în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca (UMF Cluj), University of Iceland din Reykjavik, Islanda și University of Oslo, Norvegia, proiectul cu titlul ”Continuous Flow Interchange of Communication and Knowledge in Biomedical University Research – FLOW”, Contract de finantare nr. 21–COP–0034 nr. 4321/18.02.2022, proiect care își propune dezvoltarea abilităților practice și de cercetare ale grupului țintă în domeniul medicinei translationale, în special a citometriei în flux și care se va desfășura pe o perioadă de 2 ani (1 martie 2022- 30 septembrie 2023).

Proiectul susține cercetarea științifică prin acordarea pentru studenți și/sau doctoranzi ai Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca a 10 burse în cuantum de 820 euro/participant la University of Iceland din Reykjavik, Islanda și 10 burse în cuantum 565 euro/participant la University of Oslo, Norvegia. Bursele sunt sume forfetare care includ subzistența pe o perioadă de 5 zile și cheltuielile de deplasare.

Utile
Documente pentru aplicatie
Other projects